Grigoriy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O sile bezocivosti

Je dokazanou skutocnostou, ze keby ste na dlhu dobu zavreli do jednej vazenskej cely jedneho patdesiatkilogramoveho psychopatickeho kripla s dvomi decentnymi kultivovanymi silnymi trenovanymi atletmi, a ponechali by ste veci na prirodzeny chod, do jedneho mesiaca by nas kripel bol panom cely, majstrom situacie, a ti dvaja by mu posluhovali. A co viac, personal vaznice by bol natolko zmanipulovany nasim kriplom, ze by mu este aj napomahali v jeho terorizovani spoluvaznov. Bezocivi kripli bez akychkolvek skrupul su prave vdaka tomuto fenomenu panmi situacie v state, vo firmach, v instituciach aj na celom svete - zijeme v spolocnosti bezocivych psychopatickych kriplov. Slusny a decentny clovek so zdravym sebavedomim ma prirodzeny zmysel pre fair-play, pretoze veri, ze veci ponechane na prirodzeny priebeh nevyhnutne daju jeho kvalitam prevladnut, dokonca triumfovat. Menejcenny psychopat, na druhej strane, vie, ze len podvodom, demagogiou, vyplakavanim, bezzasadovym oportunizmom, stazovanim sa, sebalutostou, lichotenim mocnym, ohovaranim a bezocivou agresivnostou moze presadit svoje.
 
Internetove vydanie jedneho "slovenskeho" dennika "ONI SU" a jeho diskusna "arena" je vybornym prikladom a dokazom pravdy mojho tvrdenia v predchadzajucom. Poctom mala skupina primitivnych bezocivych kriplov (vystupujuca pod mnohymi pseudonymami) dokazala za asistencie novinarov z uvedeneho dennika uplne ovladnut diskusiu natolko, ze akykolvek rozumny argument nevyhovujuci agende cudzakov, ktori ten dennik vlastnia, je vysmievany, urazany alebo vymazavany.
Uderka "diskuterov"  ocividne pracuje 24 hodin denne a bombarduje diskusiu prispevkami, ktore zosmiesnuju autorov im nevhodnych prispevkov tak, aby vznikal dojem, ze vacsina citatelov ma spravny (podla ich kriterii) nazor, a len naozaj male mnozstvo pomylencov z okraja spolocnosti im oponuje. Nasi profidiskuteri uz nemozu kazdodenne vymyslat nove reakcie, a tak len mechanicky opakuju predom vypracovane, nicnehovoriace univerzalne pouzitelne frazy takehoto typu:
- teraz tu o Cevenej Karkulke,
- pozri sa pod postel, ci tam nemas Zida,
- na com ficis?,
- a teraz si daj medicinu, a sup do postele,
- vy mate vo vasom ustave pristup k internetu?,
- vystahuj na Kubu,
- je mi z teba na grcanie.
 
Daleko najfrekventovanejsim klise, ktore primitivi z uderky pouzivaju je zosmiesnovanie a nenavistne poznamky k byvalemu (a buducemu) premierovi SR Dr. Robertovi Ficovi. Primitivna chamrad vzbudzujuca dojem, ze oni jedini su reprezentantmi slovenskeho naroda, ze oni predstavuju jeho vacsinu, nevynecha ziadnu prilezitost k tomu, aby tohto cloveka hrubo urazali. Moze tam tato chamrad mat clanok hoci o mravcoch v Amazonii, oni tam nejakym sposobom v diskusii spomenu Roberta Fica, pouzivajuc urazky najhrubsieho zrna. Niekedy si myslim, ze to musia byt vsetko buzeranti, lebo si tak velmi vsimaju jeho vyzor.
Najcastejsim "argumentom" tohto ludskeho odpadu proti Dr. Ficovi je tvrdenie, ze ide o bolsevika. Zaujimave asi bude aj to, ze mnohokrat su autormi byvali komunosti alebo ich podarene deticky. Pokial ide o Ficov "bolsevizmus", urcite nikto z nich ani nema tolko inteligencie a poznania, aby vedeli odlisit, co to ten bolsevizmus naozaj bol, a ako daleko Dr. Fico od bolsevizmu ma. Ako sa da primitivnej chamradi vysvetlit na faktoch, ze dnesna Kanada, alebo dokonca Velka Britania, Nemecko,  Holandsko a USA maju k bolsevickemu ponatiu spolocnosti ovela blizsie ako Robert Fico kedykolvek dufal uskutocnit na Slovensku?
Stadovy pud chamrade, ktora takymto nechutnym sposobom bojuje o svoje miesto v spolocnosti, je vidiet aj v tom, ze staci sa pozriet na bodove "hodnotenie" (hrubo zmanipulovane redakciou, o com mam dokazy), a mozete si byt isty uz pred precitanim prispevku, ze ak ma autor vysoke hodnotenie, potom urcite vychvaluje koaliciu, Zidov, Izrael a USA, a hrubo uraza Fica, Rusov a moslimov. A silne sa zasadzuje za moznost dostat sa do parlamentu "zakruzkovanim".
Kazdemu sudnemu pozorovatelovi je jasne, ze vsetko horeuvedene by sa vobec nemohlo diat, keby tam nebolo tichej podpory zo strany majitelov a zamestnancov dennika ONI SU.
P.S. Autor prezil komunizmus (zidobolsevickeho typu) s velkou ctou, zachovajuc si napriek utrpeniu svoju dostojnost. Nikdy nebol clenom ziadnej politickej strany, nikdy nehovoril ano, kde mu svedomie kazalo hovorit NIE. Doteraz zidobolsevizmus vo vsetkych jeho podobach z hlbky svojej duse nenavidi.

Poznaj svet | stály odkaz

Komentáre

  1. Nedokážem viesť s tebou žiad[a]ny dialóg...
    nazdar Grigoriy, čo sa Tvojho rozhorčenia týka, som na Tvojej strane: tie ich (nie že ničnehovoriace ale naopak) "veľavravné" univerzálne použiteľné frázy - tiež som sa s nimi stretol, napríklad: ak sa ti nepáči, VYTVOR SI VLASTNÚ SPOLOČNOŤ S VLASTNÝMI PRAVIDLAMI (lebo však nikto ti nebráni) alebo že ZAMESTNANCI NIE SÚ NIČ INÉ AKO STROJE NA VÝKONY A ZAMESTNANCI PODPISOM ZMLUVY NA TÚTO HRU PRISTUPUJÚ alebo že VON JE TOTIŽ KAPITALISMUS SPÍŠ VO ZISKU JAKO VO DOBROČINNOSTI alebo že HOMO HOMINI LUPUS EST. Takýmito a podobnými vyhláseniami totižto plebs iba pritakáva panstvu (obrazne povedané) orwellových svín.
    publikované: 16.07.2011 10:21:49 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  2. by sa mi
    tento clanok aj pacil,keby sa vehementne nepreklopil do obhajovania fica...cim si to zasluzil?vari mu neni co ine vytknut,ze sa treba motat okolo nejakeho bolsevizmu?ved jemu samemu je sumafuk,ci je,alebo neni bolsevik...pride mi to ako bohapuste odvadzanie pozornosti od palcivejsich a realnejsich problemov a obycajne omackovanie...

    ovela zaujimavejsi mi pride perex a zaujimalo by ma,ake zdroje uvadzaju,ze je "dokazanou skutocnostou" uvadzany priklad z cely.nemam tendencie protirecit,celkom sa k uvedenemu nazoru priklanam,len som zvedava,kde,kedy,kto to overil...?

    rob,ty si zas vycitil svoju prilezitost,mari sa mi,ked u seba kricis do tmy a nikto sa uz s tebou na pieskovisku nechce hrat...
    publikované: 16.07.2011 15:41:21 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Preco tolko vela naznakov, a ziadne realie, Bonnie?
    Ved napis, co konkretne by si Ficovi chcela vytknut. Ale bud opatrna, aby si mu nevytykala veci, ktore si citala v denniku .SME alebo v .tyzdni. Povedz nam nieco konkretne, nieco zavazne, nieco dokazane.
    publikované: 16.07.2011 16:16:40 | autor: Samko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. samko,
    existuje nieco,co by si mu vedel vytknut ty?:-)
    publikované: 16.07.2011 16:35:20 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Ficovi by som vedel vytknúť, tak ako výpravčímu
    aj doktorovi práv, neoprávnene používajúcemu titul.
    Kam si myslíš, že to povede? Docent ML, výpravčí premiérem a ministrem ZV, jedine absolvent fakulty práva, snad, se dokázal stáhnout. Už má dost. Za to si možná i maličko vážim. Jinaj pokládám za normální, že minister financií má stranické konto v daňovom ráji, v životě neřídil, ať už přímo nebo nepřímo víc jak dva lidi a všichni jednotne kradnú. Je to normální.
    Slovy J. Fučíka : Ľudia spite . parafrázované. Už se ničemu nedivím. Už som teho zažil dost a nič nečakám.
    publikované: 16.07.2011 18:06:59 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Sorry, ale nedocital som to
    Stacilo mi precitat si ze je "DOKAZANOU SKUTOCNOSTOU...." a bolo mi jasne, ze si jeden z tych autorov, ktory svoje vizie a nazory automaticky pokladaju za skutocnost.
    publikované: 16.07.2011 18:59:47 | autor: Palo (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Poznamka
    Uz ked som bol maly chlapec, ucili ma, ze len chamrad odpoveda na otazku otazkou...

    publikované: 16.07.2011 19:24:53 | autor: Samko (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. demagog
    je dokazanou skutocnostou, ze cervena karkulka ficala na Ficovi... NIE som volic SDKU ani SAS, nikdy som nebol clenom KSS (ani moji rodicia a prarodicia nie), nemal som vyhody stbackych deticiek, neznasam lavicovu politiku a klamstva komunistov a ich pohrobkov a tusim ma nejaky grigorij ucil na VS vedecky ateizmus.
    Tento blog je hruba demagogia typu vsetci hovoria (ozaj vsetci?), je dokazanou skutocnostou (kym, kde?), su detickami komunistov (ozaj?) atd. Autor sam pouziva praktiky, ktore kritizuje. Strata casu na diskusiu tu.
    publikované: 17.07.2011 10:42:03 | autor: mjo (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Mjo -Neznasas lavicovu politiku?
    Ty ani netusis, ze dnes uz vobec neexistuje delenie na pravicu a lavicu, lebo je to len jeden sikovny podvod na vyvolanie zdania plurality.
    Co je Obama, Putin alebo Ahmadinejad? Kto z nich je laviciar, a kto praviciar?

    Co konkretne neznasas?
    Ja neznasam akukolvek socialnu vypomoc asocialnej chamradi.
    Zaviedol by som do ustavy clanok, ze vlada si za ziadnych podmienok nesmie poziciavat peniaze.
    Zdanil by som prijmy bank a poistovni na 85 percent.
    Zakazal by som akekolvek pristahovalectvo z Afriky a inych oblasti - absolutne.
    Uzera by bola zlocinom.
    Kazde zvysovanie poplatkov za energie, telefon, vodu a pod, by musela schvalit specialna komisia nezavislych odbornikov.
    V celom state by platil jeden jediny zakonnnik prace pre vsetkych. (Upratovacka na ministerstve vnutra by nesmela zarabat o nic viac, ako upratovacka na zeleznicnej stanici.)
    Ziadny politik, alebo statny zamestnanec by nesmel mat ziadne privilegia, a jeho celkove prijmy by nesmeli byt vyssie ako dvojnasobok priemerneho platu v sukromnom sektore - ziadny skory a vysluhovy dochodok.
    Ziadne masove media by nesmeli byt v sukromnych rukach.
    Do parlamentu by sa nikto nesmel dostat podvodom, ktory sa nazyva "zakruzkovanie".
    Znizil by som pocet statnych zamestnancov na polovicu - okamzite.

    Teraz, co som, laviciar, alebo praviciar?
    publikované: 17.07.2011 11:13:37 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Úplný súhlas Grigoriy
    Plne s tebou súhlasím. Podobné a aj tie isté príspevky ako ty, posialam aj ja tým akože politickým analfabetom do blogov a fór.
    Doplním ťa ešte o Ústave - ja by som z ústavy vyšmaril jednu vetu "Čo nie je zakázané, je dovolené". Je na to obrovský dovod. Všetky nakradnuté a ukradnuté peniaze zo Slovenska beztrestne putujú do zahraničných bánk v štátoch s daňovými rajmi. Paradoxom je, že o tom vedia všetci tzv. "politici", a im "podobní", ktorí vládli po dobu 22 rokov.

    PS: Skopíroval som si tieto tvoje myšlienky. Možem ich použiť aj v iných komentároch a blogoch ?
    publikované: 17.07.2011 12:13:32 | autor: albert (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. bezočiví sú všetci
    Bezočiví sú všetci politici bez ohľadu či ide o ľavičiara alebo pravičiara. Klamú, kradnú, podvádzajú. Korupcia a klientelizmus rozkvitala a rozkvitá za každej vlády. Každý premieér, resp. premierka doteraz len klamali, čo všetko urobia proti korupcii a klientelizmu. Neurobili nič, iba klamali občanov.
    publikované: 17.07.2011 12:29:58 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. samko,
    ak uz nie si maly chlapec,mozes si prehodnotit,co ta ucili a porozmyslat,ci ma moja otazka zaraduje do kategorie chamrad...(napoveda:mozbyt,ze ked sa niekto nieco pyta,ma na to nejaky dovod)
    publikované: 17.07.2011 14:53:54 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  13. Milý GRIGORIY
    Delenie na pravicu a ľavicu existuje. Tak isto to nie sú len dva body, ale celé spektrum. Aj vláda, ktorá sa považuje za pravicovú, môže robiť ľavicové kroky (ako napr. táto..hovoria si pravičiari a prvé čo spravia, je že zvýšia dane-ľavicový krok).
    A teraz k tomu čo neznášaš.
    Prvý bod je len výlev hlúposti.
    Ústava a požičiavanie peňazí - Je to všetko pekné, čo vravíš, ale my sme rozvojová krajina a musíme vybudovať infraštruktúru a potom môžme dúfať, že sa nám to niekedy vráti. Malo by sa to síce robiť za reálne ceny, ale to je už iná téma.
    Banky a poisťovne - Aj to je pekné, že 85 percent, ale po 1. by sa na teba všetky banky a poisťovne vysrali a keby niektorá nie, tak by to premietla ku klientom a platiť ročne zákonnú poistku na fábiu 2000€ tiež nemienim.
    Prisťahovalectvo a Afrika a iné oblasti - čo sú to iné oblasti? Je dôležité zachovať si vlastú identitu, ale nepozvať do krajiny odborníkov aj z iných oblastí je hlúpe.
    Úžera - súhlasím a myslím, že aj momentálne trestným činom je.
    Zvyšovanie poplatkou a špeciálne komisie - Aká špeciálna komisia? Nepodplatiteľná? Niečo ako URSO je teraz?
    Jediný zákonník práce - plne súhlasím
    Politici, štátny zamestnanci a privilégiá - Súhlasím, nemali by mať žiadne. Platy poslancom by som dal ako 3-násobok minimálnej mzdy.
    Masové média a súkromné ruky - Takéto kroky ako píšeš robia diktatúry. Ono by to chcelo ešte väčšiu diverzitu médií a nie média typu STV, ktorá do 98 bola Mečiarovou propagandou. Chcelo by to nestranné média, nie ako napr. SME. To je typický pravicovo-protislovenský denník.
    Zakrúžkovanie - Ja som naopak za, pretože to považujem za nástroj priamejšej demokracie, nevyberáš si len stranu, ale dokonca aj človeka ktorému dôveruješ. Prečo by mala za teba vyberať strana. Napr. Matovič ten bol prekrúžkovaný a dnes bojuje za svoje presvedčenia sám aj proti koalícií. Ja nepotrebujem v parlamente 150 mulíc, ktoré stláčajú tlačítka ako im niekto nakáže. To ich fakt stačí aj menej.
    Počet štátnych zamestnancov na polovicu - po 1. zvýšil by si nezamestnanosť, ale som za zníženie počtu zamestnancov napr. v úrade vlády, kde sú ľudia po známostiach a je tam 200% nezamestnanosť, ale znižovať počet zamestnancov v ODBORNOM štátnom úrade, kde ich je aj tak málo(pretože odborníci po väčšine nemajú chuť robiť za taký plat) a platy majú NIŽŠIE ako na rovnakých pozíciích v RUMUNSKU! Takže treba rozlišovať aj to...

    Teraz čakám odpoveď. Rozumnú, podloženú ako ti píšem ja. A skús sa vyvarovať podobnému správaniu aké popisuješ v blogu
    publikované: 17.07.2011 15:59:40 | autor: Joži (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. ....
    fuj
    publikované: 17.07.2011 20:15:28 | autor: ... (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Jozi,
    my dvaja by sme sa urcite nedohodli.
    Na Slovensku je obrovska nezamestnanost, a viem, ze vysokoskolsky vzdelani ludia sa uchadzaju o prace na montznych pasoch za 300 euro na mesiac, a Ty tu zvastas o "pozyvani odbornikov" z Afriky. Nestaci Ti vidiet tie statisice Turkov, cernochov, Afgancov, Iracanov, Tamilcov v Malmo, v Marseille, v Parizi, v Londyne, cakajucich, ze im my belosi vytvorime podmienky na ich prezitie. Ake hluposti to tu zvastas? Europa nepotrebuje ziadnych pristahovalcov, my sa nechceme o nich starat. To, ze ich potrebujeme je len zidovsky podvod.

    Pozri si toto:

    http://www.youtube.com/watch?v=Hou6hu4DfEU

    Pouzil som to na internete ako dokaz zidovskej snahy znicit bielu rasu uz niekolkokrat.
    Este NIKTO mi NIKDY nepovedal ani jedno slovo. Je im trapne, ze ta Zidovka tak otvorene rozprava o ich snahe nahnat nam sem vsetkych tych cudzakov, a este bozocivo tvrdi, ze je to pre nase dobro.
    publikované: 17.07.2011 21:33:20 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Albert,
    pomahaj nasej veci, ako najlepsie vies.
    publikované: 17.07.2011 21:38:50 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Zas vycítil svoju príležitosť...
    aneb: O sile bezočivosti

    nazdar Bonnie, velice sa mi páči ako si sa {17.07.2011 14:53} ohradila - teraz má Samko čo vysvetlovať :) alebo tú Tvoju imho korektnú námietku môže mať v paži ako máš Ty v paži onú moju (morálnu) výzvu: zdá sa Ti správne vyradiť pracovníka na základe vymysleného dôvodu?
    publikované: 17.07.2011 23:12:09 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  18. rob,
    dik:-)myslim,ze ten nic nevysvetli,asi ostal maly,lebo co...:-)
    a tvoju namietku v pazi mam,ale nie preto,ze by imho nebola korektna,otazka je sama o sebe ok,ale uz sa o tom proste nechcem bavit,lebo zase skoncime u o´brienovcoch a v nich uz sme rok,ci dva a nikam sme sa neposunuli.a pls,nerozvijaj tu dalej tuto debatu,minimalne nie so mnou,nezda sa mi,ze by som sem chcela chodit casto.radsej sa idem kuknut k tebe:-)
    publikované: 18.07.2011 00:45:56 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  19. Asi ostal malý lebo čo...
    Bonnie, čo myslíš, čo sledujem tou "svojou" (morálnou) výzvou, Grigoriy, Samko, Miťo, Palo, Mjo, Albert, Lucia, Joži, nepridáte sa? :)
    publikované: 18.07.2011 09:40:41 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  20. Ficov bojovn9k
    aj toto je jeden s typických prispevkov diskutera zo sumracnej.
    publikované: 19.07.2011 20:08:58 | autor: Charlii (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. Komentarológia
    počuj Grigoriy, vzhľadom aj na Charliiho reakciu na Tvoj článok súhlasím s Bonnie že bolo taktickou chybou preklopiť to svoje rozhorčenie do obhajovania politika. Zároveň však musím dodať že sa nijako nesnažíš rozvíjať dialóg k pôvodnej téme. V danom ohľade je tu zaujímavá Samkova {16.07.2011 19:24} poznámka. Nepozrieme sa spolu na onú silu bezočivosti zbližša?
    publikované: 19.07.2011 22:26:47 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  22. Slušný a decentný...
    Grigoriy, prečo mi neodpovedáš? Aspoň dajaké to slovko by si mohol utrúsiť. Uvedomujem si že som tu kapánek vtieravý :) ale ako inak Ťa "prinútiť" zamyslieť sa nad témou čo si tu nadhodil?
    publikované: 22.07.2011 08:44:03 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  23. Robertin
    Nechaj ma na pokoji, a uzivaj si prazdniny, lebo su to tvoje posledne, a vies, ze ta caka zaverecny, najtazsi rocnik odborneho ucilista. Nech ma mamka z teba radost.

    Tolko o slusnosti a decentnosti.
    publikované: 23.07.2011 06:40:13 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. demagogia
    Vas "clanok" toho skutocne vela dokazuje.

    Pouzivate vulgarizmus kripel (ktory je v podstate germanizmom). Vami ospevovany kultivovany a vyrovnany clovek by taketo slovo nikdy nepouzil a neznizil by sa na takto simplisticku uroven utocenia. Navyse vasa fixacia na fyzicko kondicne atributy daneho jedinca, ako aj nizka koplexita vyjadrenych tvrdeni vytvara pomerne slusny obraz o Vasej dusevnej kondicii. Bez skrupul tvrdite ze "Je dokazanou skutocnostou, ze keby ste na dlhu dobu zavreli...". Prosim podlozte Vase tvrdenie. Odkazte ma na literaturu, pripadne institut, organizaciu... To ze ste schopny toto tvrdenie dokonca dalej rozviezt a aplikovat ho na celu spolocnost ci dokonca cely svet ("zijeme v spolocnosti bezocivych psychopatickych kriplov") je uz natolko zarazajuce, ze prestavam verit ze ma vobec zmysel s Vami o comkolvek diskutovat. Vy ako dokaz svojho tvrdenia predkladate online diskusiu nejakeho mienkotvorneho dennika. Toto vsak podla mojho nazoru nie je spravna cesta, ak chcete byt brany vazne. Ja sa na tom mozem iba pousmiat.
    Vase pouzivanie slov ci slovnych spojeni "primitivi z uderky", "buzeranti", "chamrad" na jednej strane a vystavanie piedestalu "byvalemu a buducemu premierovi SR Dr. Robertovi Ficovi" uz len dokresluje cely obraz Vasho pomerne chabeho pokusu o demagogiou.
    To ako neobratne pouzivate klamstvo, zovseobecnovanie a zjednodusovanie ako nastroj je uz iba bodkou za celym vasim dielkom, ktorym ste sa mi predstavil :)

    - ("hodnotenie (hrubo zmanipulovane redakciou, o com mam dokazy)
    Prosim, preco si vlastne tieto dokazy nechavate pre seba? Preco ich nepredlozite ak chcete, aby vam ludia verili?

    "Kazdemu sudnemu pozorovatelovi je jasne, ze vsetko horeuvedene by sa vobec nemohlo diat, keby tam nebolo tichej podpory zo strany majitelov a zamestnancov dennika ONI SU." - zovseobecnenie kombinovane s demagogiou ktore sa mne osobne paci najviac :)
    publikované: 23.07.2011 09:35:42 | autor: soso (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Nuz, pan
    pouzili ste znamu a osvedcenu taktiku: zvrtli ste debatu, ktora je o niecom inom, poukazovanim na charakter alebo profil autora.
    Nepochybujem o tom, ze sa aktivne zucastnujete aj diskusii v denniku, o ktorom bola rec.
    Stalo sa Vam uz niekedy, ze ste (podobne, ako teraz mne) napisali niekomu, kto v clanku o holuboch spomenul Dr. Fica, ze je to nevhodne? Urcite nie. Preco?, pretoze si myslim, ze Vam ide o nieco uplne ine, ako o to, za co sa skryvate.
    Ale, podme k teme.
    Co si myslite o tomto: "Moze tam tato chamrad mat clanok hoci o mravcoch v Amazonii, oni tam nejakym sposobom v diskusii spomenu Roberta Fica, pouzivajuc urazky najhrubsieho zrna."

    Slubujem Vam, ze sa postupne dostaneme, ku vsetkemu, co Vas trapi - ak mate zaujem, a ak to bol naozajstny dovod pre Vas vstup.
    publikované: 23.07.2011 10:34:49 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. Pan "saso",
    este trochu potravy a podnetov pre Vasu mysel:

    Byvaly americky prezident Bill Clinton sa v poslednych rokoch venoval cestovaniu po svete a poskytoval rozne prednasky o veciach sucasneho sveta.
    Keby ste sa Vy zucasnili jednej z jeho prednasok, a Clinton by tam hovoril o nutnosti USA prispievat k bezpecnosti Izraela, ste si isty, ze by ste vzapati napisali niekde clanok o tom, ze Clinton je nedoveryhodny clovek, lebo mal pohlavny styk s Monikou Lewinsky, a klamal o tom kongres, verejnost aj svoju rodinu?
    Som si isty, ze nie.
    Keby vsak cirou nahodou rozpraval o povinnosti medzinarodneho spolocenstva naliehat na spravodlive riesenie palestinskeho problemu, na ukoncenie okupacie a vystahovanie nelegalnych osad zo Zapadneho Brehu, potom by uz Vasa reakcia bola uplne ina.
    Preco? Pretoze Vam ide o agendu a nie o principy. Ale, v tom nie ste sam, je Vas vacsina na tomto svete.

    Ja som nenapisal moj prispevok preto, ze by som mal nejaku agendu, ja si viem sam zhodnotit, kto su Fico, Meciar, Slota aj Radicova.
    Ide o princip! Viete, co je to princip? Poculi ste uz niekedy o tom?
    Pokial ide o vulgarizmy, pripustime, ze s charadou sa da rozpravat len ich recou.
    publikované: 23.07.2011 10:57:46 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. pan gregorko
    "Moze tam tato chamrad mat clanok hoci o mravcoch v Amazonii, oni tam nejakym sposobom v diskusii spomenu Roberta Fica, pouzivajuc urazky najhrubsieho zrna."

    S tymto suhlasim, az na to, ze ako som bol spomenul sa takto kultivovany clovek nevyjadruje. A aby sme boli konsekventny tak uplne rovnako sa tam vsak vyjadruje aj druha strana, ktora ma zasa v arzenale vyjadrenia ako "modre mozgy" a pod. Hold uroven diskusie a diskusnych prispevkov odzrkadluje uroven diskuterov, rovnako ako uroven Vasho clanku odzrkadluje Vas a Vasu uroven. Nejake sprisahanie ci planovitost by som v tom vsak prilis nehladal.

    K tomu co pisete resp. splietate v dalsom prispevku sa skutocne neviem a ani nechcem vyjadrit, pretoze mi to uz pripomina bluznenie pomyleneho revizionistu :) Navyse velmi nerad odpovedam na vykonstruovane nezmysly zacinajuce slovom Keby. Pripadne odpoviem iba "keby bolo keby boli by sme v ..." ;-) A to co mi tu podsuvate ako moje reakcie na Vami vykonstruovane situacie je opat len velmi chaby pokus, ktory ale opat vypalil proti Vam a poodhalil opat kusok Vas.

    A ano samozrejme viem co je princip a cudujem sa Vasej, predpokladam, iba recnickej az krcmovej otazke.

    Vasu premisu ohladom pouzivania vulgarizmov odmietam, co som myslim dal dostatocne najavo. Nie som ziadny preslusnely intelektual, iba si myslim, ze aj vulgarizmy sa daju pouzivat s urcitou semantickou kulturou, ci graciou ak chcte a toto mi vo Vasom clanku chyba.

    Nakolko ste mi neodpovedali ani na otazky ci vyzvy v mojom povodnom prispevku neocakavam nic rozumne ani v buducnosti a preto Vas prislub, ze sa posupne dostanete "ku vsetkemu co ma trapi" beriem skor na lahku vahu. Iba Vas chcem ubezpecit, ze to co ma trapi urcite nie je ani Vas prispevok ani nic jemu podobne :) Moj hodnotovy rebricek je asi natolko iny od toho Vasho, ze tato diskusia pre mna bude nadalej iba stratou drahocenneho casu.
    publikované: 23.07.2011 21:54:34 | autor: soso (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Soso
    Jedna vec na zaver:
    Ja viem velmi rychlo rozoznat, kedy ide po chodniku pav, a kedy je to len straka, ktora si do riti napchala pavie pera.

    Chces sa hrat na itelektuala, ale ty intelektual vobec nie si. Chces robit dojem, ale nemas ani na to, aby si ho hral.
    Chcel si povedat konzekventny, a povedal si konSekventny.
    Chcel si povedat holt, a povedal si hold.
    Tu je vidiet, ze nie si scitany, a tie slova poznas len z nahodneho pocutia.
    (Tu sa nemusis az tak obavat, to robi polovica Slovakov.)
    Pomylit sa moze kazdy, ale to neboli omyly, to boli snahy ignorantskeho burana robit dojem.
    Burani si myslia, ze ked povedia "relevantny" alebo prehodia nejake anglicke slovo, automaticky sa zaradia medzi intelektualov.
    publikované: 24.07.2011 11:48:22 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. P.S.
    Aku vahu moze mat nazor cloveka, ktory namiesto jednoduchej ludskej skromnosti, chce neustale hrat niekoho, kym nie je, a potom pise sprostosti:
    napise "semanticka kultura", ked chcel napisal "verbalna kultura". Ked uz.

    Este raz, preklep je jedna vec (a robi ich kazdy), ale snaha robit dojem, a nerozumiet veciam, je nieco uplne ine.
    publikované: 24.07.2011 12:05:25 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. ked dojdu argumenty
    utiekate sa k osobnym invektivam zalozenym na tom ci som napisal holt alebo hold. Tym, ze porusite spolocensky protokol a zacnete mi tykat si opat len nastavujete zrkadlo. Pritom iba par riadkov vyssie mi vycitate, ze sa snazim zmenit temu :) a teraz rozoberate moj intelekt ci scitanost na zaklade dvoch OBROVSKYCH gramatickych chyb. Bohuzial musim Vas opat sklamat. Tie gramaticke chyby (a casto ovela zavaznejsie) sa mi stavaju z jednoducheho a prozaickeho dovodu. Takmer cele detstvo som prezil v inej krajine a slovensku gramatiku som sa doucal, no bohuzial nikdy poriadne nenaucil. Ten kto sa vyfarbil ste opat iba vy. A na semantickej kulture nadalej trvam. Inak povedane: ak uz chcete nadavat, tak aspon pouzivajte spravne nadavky na spravnom mieste. A ano priznam sa, ze sa povazujem za nadpriemerne inteligentneho cloveka. Nie som vsak ziaden genius ani nie som nejak mimoriadne rozhladeny a na rozdiel od Vas nemam problem so sebareflexiou. A to, ze povazujete niekoho, kto sa nevyjadruje ako kocis za neskromneho je asi sposobene urovnou na aku ste zvyknuty.
    No ale dost uz o mne a Vasich invektivach. Skuste sa oprostit od tohto negativizmu a konstruktivne sa venovat otazkam pripadne pripomienkam, ktore som vyjadril vo svojich predchodzich prispevkoch. ;)

    publikované: 24.07.2011 18:59:51 | autor: soso (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. grigorij,
    tvoj názor ti nebudem vyvracať, článok ani diskusiu, o ktorej píšeš, som nečítala. Len som sa pozastavila nad tvojimi výrazmi a pýtam sa, čím sa od tých diskutérov v tom článku líšiš, keď používaš so žlčou na jazyku používaš ďalej uvedené výrazy: =skupina primitivnych bezocivych kriplov =mnozstvo pomylencov z okraja spolocnosti im oponuje= Primitivna chamrad vzbudzujuca = ze to musia byt vsetko buzeranti="argumentom" tohto ludskeho odpadu ====tým aj tento článok zahrniem medzi glorifikáciu Dr.Roberta Fica a tá jeho gloriola, z môjho pohľadu, je maslo na hlave populistu a určite nepatrím ani do jednej skupiny tebou uvedenej
    publikované: 24.07.2011 21:18:09 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Užívaj si prázdniny...
    aneb {23.07.2011 10:34}: Charakter alebo profil autora

    Grigoriy, s niekým si ma mýliš. To aké dezinformácie tu o mne rozširuješ? :) Tak aby si vedel, mám 40 rokov a skončený matfyz. To akože čo bola za {23.07.2011 06:40} odpoveď? Normálne som Ťa vyzval baviť sa k Tebou nadhodenej téme a Ty - nuž mal som o Tebe vyššiu mienku -, mi odvrkneš úúúplne v duchu toho nad čím sa (u druhých, u svojich oponentov) rozhorčuješ? To akože čo má znamenať? Chceš ma urážať alebo čo? A mimochodom, môj nick je s N - robeNtin.

    ps: Vôbec nie som k Tebe naladený nepriateľsky tak prečo Ty áno? Opakujem, normálne som sa sem prišiel s Tebou & ostatnými pobaviť k téme a {19.07.2011 22:26} súhlasím s Bonnie že bolo taktickou chybou preklopiť to svoje rozhorčenie do obhajovania politika.
    publikované: 24.07.2011 23:54:17 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  33. Som nečítala...
    nazdar Vasilisa, Ty si toho nečítala podstatne viacej, :) kukni na môj blog:

    http://robentin.blog.sk/detail-zamestnanec---clovek--ne-moralny.html?a=85b5648d160509c70954285994994422

    1./ {13.07.2011 08:26}: To čo za interpretáciu tej mojej ANTIDIPLOMATickosti si tam predviedla? Kde tam vidíš neochotu byť kontrolovaný? Veď proti zapisovaniu sa do dochádzkovej knihy tam nie je ani slovo. Ohradzujem sa tam voči zabíjaniu času - ako píšem, vyriešiť by sa to mohlo turniketmi.

    2./ {13.07.2011 22:08, druhá/ posledná veta}: Zaujímalo by ma či uznáš svoju chybu v interpretovaní toho môjho ANTIDIPLOMATického komentu.

    Čakám... :)
    publikované: 24.07.2011 23:56:05 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  34. Snahy ignorantského burana...
    nazdar Šošo, ja som to s tou sémantickosťou kultúry vyjadrovania sa - správne nadávky na správnom mieste -, pochopil hneď :) a imho máš pravdu že Grigoriymu sa to kapánek vymklo z rúk.
    publikované: 25.07.2011 10:35:03 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  35. Akú váhu môže mať názor človeka...
    Grigoriy, tiež Ty sa kukni na ten môj blog a zhodnoť sám -: tú moju {13.07.2011 08:26} výčitku má Bonnie & company zrejme total v pitchy. A nie je toho boha ktorý by im našepkal: čo vám tu všetkým už úplne preskakuje? To čo za k***tiny si vymýšľate na toho mukla?
    publikované: 25.07.2011 15:53:00 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  36. Stádový pud chamrade...
    Šošo & Grigoriy, keď si prečítate ten moj článok, čo myslíte, súhlasíte so mnou že každý rozumný predpis... a že je celkom oprávnené požadovať aby sa podľa toho (ku mne/ nám) aj správali?
    publikované: 25.07.2011 16:44:39 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  37. Primitívi z úderky...
    Jsi nemocnej člověk a měl by jsi se léčit, humoristo. Né z humoru, ze svý introverze. Neumíš myslet už rok na nic jinýho než na svou {19.07.2011 14:49} bolístku. Věřím že jsi doteď mámě na krku a necháš se živit jako moje dospělý děti. Protože Ti někdo sebral kousek Tvý jakosvobody, magore. :{30.06.2011 11:56}
    publikované: 25.07.2011 17:08:48 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  38. Neumíš myslet...
    aneb: {19.07.2011 14:49} bolístka

    Bože môj dobrý, ježišu kriste, prečo ma tak tresceš že ani Bonnie nedovolíš pochopiť z čoho ju obviňujem a o čo mi furt ide? - a zrejme tiež Vasilisa má môj imho korektný {13.07.2011 08:26} protest total v pitchy!
    publikované: 25.07.2011 17:20:40 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  39. O čo mi furt ide
    Ako sa v takýchto situáciách ubrániť bez toho aby človek musel radšej zavrieť hubu a držať krok ak sa chce aj naďalej (v danej firme) usmievať nad výplatnou páskou. :{21.07.2011 21:48, posledná veta}
    publikované: 25.07.2011 17:26:20 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014